svens-coffee-corner

Verzenden & Retourneren

Verzenden: levertijd en verzendkosten

Voor de verzending van onze producten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Nadat u de bestelling bij ons heeft betaald wordt deze de volgende werkdag verwerkt en verzonden. U ontvangt van ons een Track en Trace code per mail nadat deze is aangemeld bij PostNL. Indien u bij ons vers gebrande koffiebonen besteld, worden deze veelal de tweede werkdag (na bestelling) bij u thuis (of op kantoor) bezorgd door de pakketpost van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het kan voorkomen dat PostNL door verschillende oorzaken het pakketje de derde werkdag bezorgd. Hier is helaas weinig aan te doen. Gelukkig komt dit – met uitzondering van de periode rond sommige feestdagen – niet vaak voor. Over het algemeen zal de aflevering de tweede werkdag tussen 09:00 en 18:00 plaatsvinden.

Voor de verzendkosten houden wij het tarief van €4,95 (incl 21% btw) aan. Op deze manier proberen wij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Door wijzigingen bij PostNL of andere omstandigheden zou het voor kunnen komen dat wij onze prijzen moeten verhogen.

Retourneren: herroepingsrecht en bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@svenscoffeecorner.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt het formulier herroepingsrecht hier downloaden.

Herroepingsrecht vers gebrande koffiebonen

Let op: Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze vers gebrande koffiebonen. Deze hebben slechts een beperkte optimale houdbaarheid (3 weken) en kunnen daarom formeel niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op de vers gebrande koffiebonen die je bij ons besteld. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Desalniettemin willen wij dat je tevreden bent over de producten die je van ons afneemt, mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn neem dan altijd contact met ons op. Samen gaan we dan op zoek naar een passende oplossing.