Gratis verzending vanaf €45,-.
Voor 08:00 besteld, morgen vers gebrand in huis.
100% versheid garantie.

CoffeeVac en TightVac

Wij bieden opslagcontainers aan van de merken CoffeeVac en TightVac.

CoffeeVac luchtdichte containers

De CoffeeVac luchtdichte containers zijn vacuüm verzegeld om je koffie langer vers te houden. Ook is de CoffeeVac gemaakt van BPA-vrij plastic dat na verloop van tijd niet zal breken of barsten. De eenrichtingsklep zorgt ervoor dat er geen CO2 ontsnapt en laat zuurstof toe om je bonen tot wel 3 jaar vers te houden. U kunt kiezen uit ons assortiment opbergformaten van 250 gram tot 1 kg!

TightVac luchtdichte containers

De luchtdichte containers van TightVac zijn net als de CoffeeVac gemaakt van BPA-vrij plastic. De dubbele afdichting zorgt ervoor dat er geen CO2 kan ontsnappen (ook niet als je hem per ongeluk opent) en met de easy twist knop open je hem met slechts één hand! Kies uit ons assortiment opslagformaten van 460 gram tot 880 gram.

Koffiebonen bewaarbussen

Bewaarbussen zijn speciaal ontworpen containers die helpen bij het bewaren van koffiebonen. Dit is belangrijk omdat als koffiebonen niet goed bewaard worden, ze niet meer lekker smaken. Bewaarbussen houden de koffiebonen fris en vol aroma door ze te beschermen tegen lucht, licht en vocht.

Bewaarbussen zijn ook handig omdat ze de bonen op een georganiseerde manier bewaren en je precies weet wat je aankoopt. Hierdoor gaat de koffie ook langer mee. Bovendien zijn bewaarbussen goed voor het milieu omdat ze beschermen tegen vervuiling.

Als je koffiebonen met vrienden of familie wilt delen, zijn bewaarbussen ook stijlvol. Bewaarbussen zijn dus niet alleen nuttig, maar ook leuk om te gebruiken.

Kortom, bewaarbussen zorgen ervoor dat koffiebonen langer lekker blijven en dat je weet wat je drinkt. Ze zijn dus heel belangrijk voor iedereen die van lekkere koffie houdt!