svens-coffee-corner

Over Svens Coffee Corner

Jouw eigen Coffee Corner

Bij Svens Coffee Corner is onze passie voor koffie de kern van ons bedrijf. Wij geloven dat iedereen het genot van een perfect kopje koffie verdient, in hun eigen huis of werkplek. Onze missie is eenvoudig: iedereen in staat stellen om hun eigen Coffee Corner te creëren. Deze missie is meer dan alleen het verkopen van koffie; het gaat om het verspreiden van de vreugde en kennis van koffie zetten, het delen van de rijke cultuur en de fijne nuances die bij een goede kop koffie horen.

Het ontstaan

Onze liefde voor koffie is begonnen met de ontdekking: kwaliteitskoffie hoeft niet bitter te zijn. Deze ontdekking veranderde onze kijk op koffie en inspireerde ons om Svens Coffee Corner op te richten. Onze visie is dat iedereen de kans moet krijgen om de ware smaak van vers gebrande koffie te ervaren, een smaak die zo anders is dan de massa-geproduceerde koffie. We streven ernaar om deze unieke koffie-ervaring toegankelijk te maken voor iedereen, zodat men thuis of op het werk kan genieten van een authentieke koffiebeleving.

Verse Koffie

Versheid is ons sleutelwoord. Bij Svens Coffee Corner garanderen we dat elke kop koffie begint met de beste, vers gebrande bonen. Dit doen we door een proces waarbij koffiebonen pas worden gebrand nadat een bestelling is geplaatst. Het is een belofte van kwaliteit en versheid die je kunt proeven. Elke verpakking koffie die we verzenden heeft de branddatum duidelijk vermeld, zodat je altijd weet dat je geniet van de meest verse koffie.

1. Bestel jouw vers gebrande koffiebonen

2. Jouw bestelling wordt vers gebrand

3. Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk bezorgd

Componenten van een Coffee Corner

Bij het creëren van jouw eigen Coffee Corner komt meer kijken dan alleen koffie. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan koffiebonen, apparatuur en accessoires, maar ook de kennis en expertise om van elke kop koffie een speciale ervaring te maken. Of je nu een beginnende liefhebber bent of een ervaren barista, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw coffee corner te perfectioneren. Van de selectie van de juiste bonen tot het adviseren over de beste zetmethodes, ons doel is om jou te ondersteunen bij het creëren van de perfecte koffie-ervaring.

Samen in de Wereld van Koffie

Bij Svens Coffee Corner zijn we trots op onze koffiegemeenschap. Op onze blog delen we regelmatig tips, weetjes en de laatste trends op het gebied van koffie. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze gemeenschap, waar we samen de wereld van koffie verkennen. Of je nu geïnteresseerd bent in de oorsprong van onze bonen, de kunst van het koffie zetten, of gewoon wilt genieten van een goed gesprek over onze favoriete drank, we zijn er voor jou.

Welkom bij Svens Coffee Corner, waar elke kop koffie een verhaal vertelt en elk moment telt.

Weetje

Kijk eens op je zak koffie, als er geen branddatum op staat weet je eigenlijk nooit wanneer de koffie gebrand is. 

Bij Svens Coffee Corner zal altijd de branddatum vermeld staan, zo weet je ten alle tijden dat je de meest verse koffiebonen in huis hebt.

Vanuit de koffiebranderij wordt uw koffie met aandacht gebrand en verpakt, waarna het direct naar u wordt verzonden. 

Branddatum - Svens Coffee Corner